|
|
Lån  


 
Kvalitetssikring diverse
Indhold på siden:

Lars Michaelsen Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser.
Denne bog handler om sikring af kvalitet og etik i psykologisk testning, personvurdering og erklæringsskrivelse og om de internationale standarder og retningslinjer, der er udviklet i forskellige europæiske og internationale sammenhænge. Standardernes indhold, formål og de måder, de kan anvendes....
Kategori: Bøger & blade - Books
Lars Michaelsen Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser: Krav til testning, personvurdering og erklæringer.
Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser: Krav til testning, personvurdering og erklæringer (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Lars Michaelsen - Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S - ISBN-13: 9788771583809.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Lars Michaelsen Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser (Bog).
Denne bog handler om sikring af kvalitet og etik i psykologisk testning, personvurderingog erklæringsskrivelse og om de internationale standarder og retningslinjer, der er udviklet i forskellige europæiske og internationale sammenhænge. Standardernes indh.
Kategori: Bøger & blade - Krop og sind
Problemløsning Og Kvalitetssikring - Søren Both - Bog.
For at drive en virksomhed eller forretning på en rentabel og god måde er det vigtigt at have styr på kvaliteten. Det forudsætter, at man er i stand til at løse problemer hurtigt og på en sådan....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Søren Both Problemløsning og kvalitetssikring: Six Sigma som metode.
Problemløsning og kvalitetssikring: Six Sigma som metode (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Søren Both - Forlag: HansReitzels - ISBN-13: 9788741263106.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Helle Brander Rasmussen Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation.
Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation (Forlag: Munksgaard, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788762816114).
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Marina Aagaard Fitness i sundhedsfremme og forebyggelse: kvalitetsstandarder og kvalitetssikring.
Fitness i sundhedsfremme og forebyggelse: kvalitetsstandarder og kvalitetssikring (Forfatter: Marina Aagaard, Forlag: Aagaard, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788799095827).
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Søren Both Problemløsning og kvalitetssikring (Bog).
For at drive en virksomhed eller forretning på en rentabel og god måde er det vigtigt at have styr på kvaliteten. Det forudsætter, at man er i stand til at løse problemer hurtigt og på en sådan måde, at de ikke opstår igen. Kan man ikke det, vil ens slutp.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Psykiatrisk Ergoterapi - Jennifer Creek - Bog.
Det psykiatriske område er i disse år underlagt store forandringer både med hensyn til de institutionelle rammer og uddannelse. Der stilles krav til dokumentation, kvalitetssikring og til en....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Greisinger GMH 5430-400 multi tester ledningsevne, saltholdighed, TDS, temperatur.
Vandtæt måler incl. elektrode LF 400 til brug i industri og handel, målinger i vandområder, drikkevand, procesovervågning, jord måling, fødevareproduktion og kontrol, kvalitetssikring, og medicin, apotek, Chemistrydenne tekst er maskine oversat..
Kategori: Elartikler - Pool-, springvands- og havedamspumper
Greisinger GMH 5430-425 sæt multi tester ledningsevne, saltholdighed, TDS, temperatur.
Vandtæt meter incl. elektrode LF425 til brug i industri og handel, målinger i vandområder, drikkevand, procesovervågning, jordmåling, fødevareproduktion og -kontrol, kvalitetssikring og medicin, apotek, kemiDenne tekst er maskinen oversat..
Kategori: Elartikler - Pool-, springvands- og havedamspumper
David Clausen Murerbogen (Bog).
Murerbogen er murerfagets grundbog. Den dækker alle grundlæggende discipliner, der knytter sig til opførelse af en bygning og opmuring af murværk - lige fra viden om byggesten, mørtler og nivellering til avancerede forbandter, kvalitetssikring og bygnin.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Leon Buhl Vandinstallationer - funktion og tilrettelæggelse (Bog).
Anvisning 234 er en del af SBi s anvisningsserie om vandinstallationer. SBi anvisning 234 omhandler de generelle forhold ved vandinstallationer som f.eks. drift og vedligehold, projektering og kvalitetssikring.Derudover redegør SBi anvisning 234 for de al.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Jennifer Creek Psykiatrisk ergoterapi (Bog).
Det psykiatriske område er i disse år underlagt store forandringer både med hensyn til de institutionelle rammer og uddannelse. Der stilles krav til dokumentation, kvalitetssikring og til en evidensbaseret praksis - også i forhold til ergoterapeutisk in.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Med flere Dømmekraft, professionsuddannelser og det professionelle arbejde (Bog).
I en tid, hvor mange professioner oplever øgede krav om kontrol, dokumentation, evidens og kvalitetssikring mener vi, der stadig er et stort behov for professionel dømmekraft. Bl.a. i politiets arbejde og i pædagogprofessionen skal der ofte handles her og.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Leon Buhl Vandinstallationer - Funktion og tilrettelæggelse (E-bog).
Denne SBi-anvisning 234 er en del af SBi´s anvisningsserie om vandinstallationer og behandler de generelle forhold ved vandinstallationer, herunder projektering, kvalitetssikring samt drift og vedligehold. Desuden redegør anvisningen for de generelle for.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
ESKA 771.121 termiske fuse 121 ° C 10 A 230 V AC (Ø) 4 mm 1 computer(e).
E4 type aksial temperatur kvalitetssikring. Solid wire tilslutning lang-lang..
Kategori: Diverse - Komponenter
V3
Kategorier på sider:

Bulkvare Karantne Kvalificering Batchnummer GMP Udstyrskontrol Kvalitetssikring af byggearbejder Kvalitetskontrol Kvalitet Mellemprodukt Kvalitetshndbog Specifikationer Batch Validering Kvalitetssikring diverse Krydskontaminering Journal GLP Instruktioner Udbyttekontrol Proceskontrol Kalibrering


 Du er her: Kvalitetssikring - Netannoncer Kvalitetssikring -